Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier mortal la Teiuș – o femeie și-a pierdut viața după ce microbuzul în care se afla a fost lovit de un autocamion

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

O femeie în vârstă de 51 de ani și-a pierdut viața și doi bărbați au fost răniți grav într-un accident rutier produs marți dimineață pe str. Clujului din Teiuș.

Victimele se aflau într-un microbuz de transport persoane care a fost acroșat de un autocamion. Din primele cercetări efectuate la fața locului rezultă că cele două autovehicule se deplasau pe aceeași direcție (dinspre Aiud). Microbuzul (care aparține firmei Livio Dario) a virat la stânga, pentru a intra pe strada care duce spre gară, moment în care a fost acroșat de autocamionul înmatriculat în Mureș, care venea din spate și se angajase în depășire.

UPDATE 1: În urma impactului femeia a murit pe loc iar cei doi bărbați au fost răniți grav. Aceștia au fost transportați cu ambulanțele la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. La locul accidentului a intervenit și un echipaj de la Detașamentul ISU Aiud, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă dotată cu echipamente de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, pentru asistenţă şi prim ajutor medical. Cei doi răniți au fost transportați la spital cu o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Aiud şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanță Județean Alba.

UPDATE 2:În data de 29.04.2014, ora 05.32, pe strada Clujului din oraşul Teiuş, M.D., de 53 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un microbuz, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de T.C.I., de 25 de ani, din localitatea Ibănești, județul Mureș, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers şi se afla în depășire, în zonă interzisă. În urma accidentului, o femeie în vârstă de 51 de ani, din comuna Stremţ, pasageră în microbuz, a decedat la locul producerii accidentului iar doi bărbaţi de 25 şi 47 de ani, şi ei pasageri în microbuz, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Microbuzul aparţine unei firme din Alba Iulia și efectua  o cursă regulată de transport persoane, pe traseul Geomal-Alba Iulia iar în momentul producerii accidentului în acesta se aflau 8 persoane. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus. Citește și: FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea