Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

VINERI: „Cântecele primăverii”. Tinerii de la Palatul Copiilor din Alba Iulia, în spectacol la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Palatul Copiilor din Alba Iulia prezintă vineri, 11 aprilie 2014, ora 18.00, în holul central Alba Mall, spectacolul literar-muzical  „Cântecele primăverii”. Evenimentul este organizat în cadrul Programului Naţional lansat de MEN pentru săptămâna „Şcoala Altfel. Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Vor participa la spectacol cercurile de muzică uşoară şi muzică folk ale Palatului Copiilor, instructor prof. Daniel Avram şi cercurile de recitare şi teatru, instructor, prof. Teodora Mălin, precum şi cercurile de solişti vocali şi muzică instrumentală, instructor, prof. Victor Geogean.

Sceneta prezentată de cercul de teatru va fi interpretată de către elevii Miruna Coman, Mihai Moşneag şi Anda Hristea, copii care datorită interpretării excelente a acestei scenete au participat la show-ul televizat pe Antena 1, „Next Star”, unde au încântat publicul din toată ţara cu talentul lor de mici actori de comedie, talent cu care au obţinut, nu demult, şi în oraşul Victoria, jueţul Braşov, locul I la festivalul naţional de teatru.

De asemenea, mare parte dintre interpreţii din cadrul cercului de folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia ce vor urca vineri pe scenă sunt multilaureaţi ai Festivalului naţional de folk, „Ziua de mâine”, dar şi ai altor competiţii, întreceri sau spectacole, de diferite niveluri.

Colegii elevilor, cadrele didactice de la şcolile de unde provin, părinţii şi bunicii, dar şi iubitorii de frumos sunt invitaţi la acest spectacol prin care copiii care frecventează cercurile din Palatul Copiilor Alba Iulia dovedesc faptul că pentru ei  „şcoala altfel” nu este un slogan gratuit, ci un mod de a-şi valorifica şi dovedi talentul, pasiunea şi împlinirea.

Regia spectacolului este semnată de prof. Daniel Avram şi prof. dr. Dumitru Mălin.

„Mulţumim gazdei acestui spectacol, Alba Mall, care, ca de fiecare dată, cu amabilitate şi promtitudine a răspuns parteneriatului propus de noi şi se dovedeşte a fi mereu, pentru o „şcoală altfel” un „altfel de palat” al copiilor şi părinţilor din Alba Iulia, au transmis organizatorii spectacolului.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Weekend cu două anotimpuri, în Alba. Temperaturi de vară sâmbătă, ploi și frig de duminică – Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Weekend cu două anotimpuri, în Alba. Temperaturi de vară sâmbătă, ploi și frig de duminică – Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână Meteorologii anunță un weekend cu două anotimpuri în județul Alba. Dacă sâmbătă temperaturile ating maxime specifice verii, de duminică vremea se răcește brusc și va ploua în majoritatea zonelor. Weekendul începe cu vreme […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea