Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Tragedie la Oiejdea – un bărbat din localitate s-a spânzurat în gospodăria vecinului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat a fost găsit decedat, joi seara, într-o gospodărie din Oiejdea. Persoana care l-a găsit a alertat polițistul din localitate.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare care va stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs decesul.

UPDATE 1: Din primele date comunicate de polițiști rezultă că bărbatul (D.A., în vârstă de 45 de ani, din Oiejdea) se afla sub influența alcoolului, joi seara, cand a intrat în curtea vecinului său. Proprietarul gospodăriei l-a lăsat în saivanul de oi și a plecat pentru o vreme de acasă iar când s-a întors l-a găsit spânzurat.

UPDATE 2:La data de 03.04.2014, ora 20.15, agenţi din cadrul Postului de Politie Galda de Jos au fost sesizaţi telefonic de către o persoană din comuna Galda de Jos, cu privire la faptul că în jurul orelor 20.05, l-a găsit, spânzurat, în saivanul său de oi,  pe D.A., de 45 de an, din comuna Galda de Jos, care îl ajuta ocazional în gospodărie la îngrijitul animalelor. Cu ocazia examinării sumare a cadavrului de către poliţiştii ajunşi la faţa s-a stabilit că pe corpul acestuia nu sunt evidenţiate urme de violenţă, respectiv înţepături,  tăieri sau loviri. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea