Rămâi conectat

Sport

FOTO: Flying Foxes Viena – Piestanske Cajky 74-61, în finala mică a Ligii Europei Centrale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Flying Foxes Viena Viena - Piestanske Cajky44În finala mică a Ligii Europei Centrale, Flying Foxes Viena a învins formaţia slovacă Piestanske Cajky, cu scorul de 74-61 (19-13, 17-12, 23-19, 15-17) şi şi-a adjudecat locul al treilea în ierarhie. Competiţia este găzduită de Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi reprezintă evenimentul anului în baschetul feminin românesc.

*Campioana Austriei a luat locul trei

Confuntarea învinselor din semifinale a însemnat, cu excepţia primului sfert, oarecum echilibrat, la discreţia campioanei Austriei, cu românca Elisabeta Pavel în efectiv. În sala o asistenţă redusă, aproximativ 200 de spectatori au asistat la acest penultim meci al turneului european de la Alba Iulia. La pauza mare, austriecele aveau avantaj de 11 puncte (36-25), ecart care s-a mărit în următoarele 10 minute (59-44)

În această seară, se dispută marele meci între rivalele CSU Alba Iulia (echipa gazdă) şi ICIM Arad.

[nggallery id=1298]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea