Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO: Lupușor, un cățeluș schilodit și aruncat în stradă la Sebeș, a găsit prieteni cu suflet mare la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lupusorLa doar 6 săptămâni, Lupușor – un cățel abandonat pe o stradă din Sebeș, a avut neșansa să treacă printr-o bătălie grea cu viața, dar a avut și norocul să iasă învingător cu ajutorul unor oameni cu suflet mare.

A fost luat din stradă de o bunică, pentru nepoții care l-au confundat, probabil, cu o jucărie din pluș pe care poți s-o scapi sau să o arunci la pământ fără să pățească nimic. A fost aruncat din nou în stradă de femeia ”miloasă” care a observat că, după joaca cu copiii, cățelul nu-și mai poate mișca lăbuțele din spate. Soarta lui părea pecetluită însă norocul i-a surâs și a ajuns la Alba Iulia, în cabinetul doctorului veterinar Ingrid Mehnert, care și-a transformat meseria într-un mod de viață, făcându-și un obicei ca, împreună cu soțul său, să ajute și animalele fără stăpân aflate în dificultate.

Se pare că Lupușor a ajuns pe cele mai bune mâini. Doamna doctor s-a ocupat de sănătatea lui iar celălalt prieten i-a improvizat un cărucior cu ajutorul căruia să poată să se deplaseze și a ieșit ceea ce puteți vedea în filmulețul de mai jos.

La o săptămână de când a ajuns la Alba Iulia veștile sunt îmbucurătoare pentru cei care iubesc animalele și-i apreciază pe cei care se ocupă dezinteresat de ele: deși radiografia făcută la Sibiu arăta o lezare severă a măduvei și nervilor la coloană, după tratamentul intensiv și grija pe care i-o poartă cei doi prieteni, cățelușul este vioi, fericit și a început să-și miște și lăbuțele din spate, deci are mari șanse de vindecare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

8 mai: Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan Teologul, numit „ucenicul pe care îl iubea Iisus”, sărbătorit azi în cinstea minunii care are loc, în fiecare an, în această zi, la mormântul său

Ziarul Unirea

Publicat

în

8 mai: Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan Teologul, numit „ucenicul pe care îl iubea Iisus”, sărbătorit azi în cinstea minunii care are loc, în fiecare an, în această zi, la mormântul său Pe 8 mai, credincioșii îl celebrează pe Sfântul Apostol și Evanghelist loan Teologul, numit „ucenicul pe care îl iubea Iisus”, sărbătorit azi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea