Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

VIDEO: Lupușor, un cățeluș schilodit și aruncat în stradă la Sebeș, a găsit prieteni cu suflet mare la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lupusorLa doar 6 săptămâni, Lupușor – un cățel abandonat pe o stradă din Sebeș, a avut neșansa să treacă printr-o bătălie grea cu viața, dar a avut și norocul să iasă învingător cu ajutorul unor oameni cu suflet mare.

A fost luat din stradă de o bunică, pentru nepoții care l-au confundat, probabil, cu o jucărie din pluș pe care poți s-o scapi sau să o arunci la pământ fără să pățească nimic. A fost aruncat din nou în stradă de femeia ”miloasă” care a observat că, după joaca cu copiii, cățelul nu-și mai poate mișca lăbuțele din spate. Soarta lui părea pecetluită însă norocul i-a surâs și a ajuns la Alba Iulia, în cabinetul doctorului veterinar Ingrid Mehnert, care și-a transformat meseria într-un mod de viață, făcându-și un obicei ca, împreună cu soțul său, să ajute și animalele fără stăpân aflate în dificultate.

Se pare că Lupușor a ajuns pe cele mai bune mâini. Doamna doctor s-a ocupat de sănătatea lui iar celălalt prieten i-a improvizat un cărucior cu ajutorul căruia să poată să se deplaseze și a ieșit ceea ce puteți vedea în filmulețul de mai jos.

La o săptămână de când a ajuns la Alba Iulia veștile sunt îmbucurătoare pentru cei care iubesc animalele și-i apreciază pe cei care se ocupă dezinteresat de ele: deși radiografia făcută la Sibiu arăta o lezare severă a măduvei și nervilor la coloană, după tratamentul intensiv și grija pe care i-o poartă cei doi prieteni, cățelușul este vioi, fericit și a început să-și miște și lăbuțele din spate, deci are mari șanse de vindecare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea