Rămâi conectat

Sport

Fostul unirist Vlad Ignat s-a întors la naţională după 2 ani

Tudor Stan

Publicat

în

Portarul crescut şi format de Unirea Alba Iulia a fost convocat la naţionala Under 19 a României după o perioadă de 2 ani în care a lipsit de la loturile reprezentativei. Cu Ignat între buturi în ultimele 30 de minute ale partidei, România a învins Italia cu scorul de 3-2.

A plecat cu scandal de la Unirea Alba Iulia în Spania la Valladolid. Aici a traversat o perioadă bună, unde a acumulat experienţă şi s-a pregătit alături de profesionişti. Portarul albaiulian s-a întors în ţară după o gravă accidentare care l-a ţinut departe de poartă mai bine de o jumătate de an. Vlad Ignat a avut o prezenţă constantă la loturile naţionale de juniori ale României, iar ifertele nu au întârziat să apară, semnând în cele din urmă cu echipa Corona Braşov. Pe motiv că nu a evoluat la braşoveni şi-a desfăcut contractul, iar acum evoluează pentru echipa secundă a lui Dinamo Bucureşti.

Miercuri, la Mogoşoaia Naţionala Under 19 a României a întâlnit Italia, iar Vlad Ignat a revenit la tricolori sub comanda lui Ştefan Iovan. Goalkeeper-ul albaiulian a intrat între buturi în minutul 59 la scorul de 2-1 pentru România şi a încasat un gol în ultimele minute ale partidei. România s-a impus cu scorul de 3-2, reuşind o victorie importantă în faţa unei naţionale de renume la nivel internaţional prin prisma atenţiei pe care o acordă italienii sectorului de fotbal juvenil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea