Rămâi conectat

Sport

Fostul unirist Vlad Ignat s-a întors la naţională după 2 ani

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Portarul crescut şi format de Unirea Alba Iulia a fost convocat la naţionala Under 19 a României după o perioadă de 2 ani în care a lipsit de la loturile reprezentativei. Cu Ignat între buturi în ultimele 30 de minute ale partidei, România a învins Italia cu scorul de 3-2.

A plecat cu scandal de la Unirea Alba Iulia în Spania la Valladolid. Aici a traversat o perioadă bună, unde a acumulat experienţă şi s-a pregătit alături de profesionişti. Portarul albaiulian s-a întors în ţară după o gravă accidentare care l-a ţinut departe de poartă mai bine de o jumătate de an. Vlad Ignat a avut o prezenţă constantă la loturile naţionale de juniori ale României, iar ifertele nu au întârziat să apară, semnând în cele din urmă cu echipa Corona Braşov. Pe motiv că nu a evoluat la braşoveni şi-a desfăcut contractul, iar acum evoluează pentru echipa secundă a lui Dinamo Bucureşti.

Miercuri, la Mogoşoaia Naţionala Under 19 a României a întâlnit Italia, iar Vlad Ignat a revenit la tricolori sub comanda lui Ştefan Iovan. Goalkeeper-ul albaiulian a intrat între buturi în minutul 59 la scorul de 2-1 pentru România şi a încasat un gol în ultimele minute ale partidei. România s-a impus cu scorul de 3-2, reuşind o victorie importantă în faţa unei naţionale de renume la nivel internaţional prin prisma atenţiei pe care o acordă italienii sectorului de fotbal juvenil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea