Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ion Dumitrel: ”În cazul unei eventuale colaborări PDL – PMP mă retrag de la orice candidatură”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-vicepreședintele PDL Alba, Ion Dumitrel, a declarat vineri că va refuza orice viitoare candidatură în cazul încheierii unei colaborări între PDL și PMP subliniind faptul că nu va susține niciodată o alianță între partidul din care face parte și ”astfel de oameni care au stat în PDL doar cât timp a fost în interesul lor”.

Circulă prin judeţ anumite persoane care vorbesc în numele meu și vor să convingă lumea să treacă la Mişcarea Populară. Eu vă spun foarte clar: am fost și sunt membru al Partidului Democrat-Liberal. Nu mă interesează Partidul Mişcarea Populară sau alt partid politic. Dacă partidul meu va decide să colaboreze cu Partidul Mişcarea Populară eu nu voi participa la nicio acţiune PDL-PMP. Eu personal, Ion Dumitrel, nu susţin nicio alianţă, nicio colaborare, între o grupare a unor astfel de oameni şi PDL. Sunt oameni care au stat în PDL atâta timp cât a fost în interesul lor. Pentru mine cel mai important este PDL”, a spus Dumitrel.

În opinia liderului democrat-liberal plecarea Elenei Udrea nu este o pierdere pentru partid și cu atât mai puțin pentru organizația din Alba: „Ea a fost mai aproape de organizaţia PSD Mazăre decât de organizaţia PDL Alba”, a mai declarat acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea