Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ion Dumitrel: ”În cazul unei eventuale colaborări PDL – PMP mă retrag de la orice candidatură”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-vicepreședintele PDL Alba, Ion Dumitrel, a declarat vineri că va refuza orice viitoare candidatură în cazul încheierii unei colaborări între PDL și PMP subliniind faptul că nu va susține niciodată o alianță între partidul din care face parte și ”astfel de oameni care au stat în PDL doar cât timp a fost în interesul lor”.

Circulă prin judeţ anumite persoane care vorbesc în numele meu și vor să convingă lumea să treacă la Mişcarea Populară. Eu vă spun foarte clar: am fost și sunt membru al Partidului Democrat-Liberal. Nu mă interesează Partidul Mişcarea Populară sau alt partid politic. Dacă partidul meu va decide să colaboreze cu Partidul Mişcarea Populară eu nu voi participa la nicio acţiune PDL-PMP. Eu personal, Ion Dumitrel, nu susţin nicio alianţă, nicio colaborare, între o grupare a unor astfel de oameni şi PDL. Sunt oameni care au stat în PDL atâta timp cât a fost în interesul lor. Pentru mine cel mai important este PDL”, a spus Dumitrel.

În opinia liderului democrat-liberal plecarea Elenei Udrea nu este o pierdere pentru partid și cu atât mai puțin pentru organizația din Alba: „Ea a fost mai aproape de organizaţia PSD Mazăre decât de organizaţia PDL Alba”, a mai declarat acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea