Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Poliția Rutieră Alba a ”taxat” șoferii care încalcă regulile de circulație – amenzi de peste 21.000 de lei într-o singură zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La data de 27 ianuarie 2014, poliţiştii rutieri din Alba, împreună cu poliţiştii de la transporturi, au organizat, în municipiile Alba Iulia, Aiud, Blaj şi în orașele Teiuş, Ocna Mureş și Cugir, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere produse datorită nerespectării prevederilor legale privind trecerea la nivel cu calea ferată.

Au fost constatate 116 abateri de le normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, sancţionate cu amenzi în valoare de 21.720 lei.

Potrivit polițiștilor, doi conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea legislaţiei rutiere privind trecerea la nivel cu calea ferată, 4 conducători auto au fost sancţionaţi pentru că nu aveau echipate autovehiculele cu anvelope de iarnă iar restul de 110 conducători auto au fost sancţionaţi pentru alte încălcări ale prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

A fost reţinut un permis de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea