Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Cugir campion la cinste și corectitudine – a găsit în fața blocului peste 6.000 de lei și i-a predat la Poliție

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

bani pierdutiÎn cursul zilei de azi, 21 ianuarie, 2014, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au predat unui cetățean din Alba Iulia suma de 6.130 lei, sumă pe care bărbatul a pierdut-o la data de 17 ianuarie 2014 și care a fost găsită și înmânată oamenilor legii de către un tânăr de 25 de ani, din Cugir.

În după-amiaza zilei de 17.01.2014, Ioan T., de 25 de ani, din Cugir, angajat al unei unităţi militare din judeţul Alba, s-a prezentat împreună cu soţia sa la ofiţerul de serviciu al Poliţiei Municipiului Alba Iulia  unde a predat suma de 6.130 lei, bani pe care i-a găsit în înainte cu puțin timp în faţa blocului G 2 de pe strada Gladiolelor din municipiu.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale s-a reuşit identificarea persoanei care a pierdut banii, acesta fiind un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Alba Iulia, căruia i-a fost restituită suma.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba apreciază gestul tânărului soldat şi îi transmite pe această cale sincere felicitări şi aprecieri pentru spiritul civic desăvârșit de care a dat dovadă”, a spus Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

9 iulie – 30 august | „Școala de vară” la Spațiul Muzeal Principia din Alba Iulia: Ateliere de pictură și mozaic

Bera Larisa

Publicat

în

9 iulie – 30 august | „Școala de vară” la Spațiul Muzeal Principia din Alba Iulia: Ateliere de pictură și mozaic În perioada 9 iulie – 30 august, la Muzeul Principia din Alba Iulia are loc „Școala de vară”, o activitate care propune două noi ateliere creativ-educative destinate celor mici. Structurate pe două teme principale: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea