Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Cugir campion la cinste și corectitudine – a găsit în fața blocului peste 6.000 de lei și i-a predat la Poliție

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

bani pierdutiÎn cursul zilei de azi, 21 ianuarie, 2014, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au predat unui cetățean din Alba Iulia suma de 6.130 lei, sumă pe care bărbatul a pierdut-o la data de 17 ianuarie 2014 și care a fost găsită și înmânată oamenilor legii de către un tânăr de 25 de ani, din Cugir.

În după-amiaza zilei de 17.01.2014, Ioan T., de 25 de ani, din Cugir, angajat al unei unităţi militare din judeţul Alba, s-a prezentat împreună cu soţia sa la ofiţerul de serviciu al Poliţiei Municipiului Alba Iulia  unde a predat suma de 6.130 lei, bani pe care i-a găsit în înainte cu puțin timp în faţa blocului G 2 de pe strada Gladiolelor din municipiu.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale s-a reuşit identificarea persoanei care a pierdut banii, acesta fiind un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Alba Iulia, căruia i-a fost restituită suma.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba apreciază gestul tânărului soldat şi îi transmite pe această cale sincere felicitări şi aprecieri pentru spiritul civic desăvârșit de care a dat dovadă”, a spus Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Proteste ale angajațiilor de la Registrul Comerțului Alba: Ce revendicări au membrii SAONRC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proteste ale angajațiilor de la Registrul Comerțului Alba: Ce revendicări au membrii SAONRC Este a doua zi consecutivă de proteste organizate la nivel național, de către membrii SAONRC, care s-au adunat în fața instituției pentru a-și manifesta nemulțumirile. Solicitările acestora sunt majorări salariale, precum și un sport de 15% din salariu, specific ramurii ocupaționale din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea