Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident auto între Blaj și Crăciunelu. O victimă a ajuns la spital după ce o mașină și o căruță au intrat în coliziune

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orelor 18.00, pe DN 14B, între localitățiel Blaj și Crăciunelu de Jos. Au fost implicate un autoturism și o căruță.

O persoană a suferit leziuni în urma impactului și a fost transportată de către o ambulanță la spital.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE: Accidentul s-a petrecut în momentul în care șoferul unui autoturism Wolksvagen, care circula în direcția Blaj – Craciunelu de Jos, nu a observat o căruță nesemnalizată corespunzător, care se deplasa în aceeași direcție, și a intrat în plin în ea.

Conducătorul căruței a suferit mai multe leziuni, posibil fractură de picior, fiind transportat în stare conștientă la spitalul din Blaj, pentru investigații medicale suplimentare.

UPDATE IPJ Alba: Politia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DN 14 B, la ieşirea din municipiul Blaj spre Crăciunelu de Jos, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că K.I., de 21 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Blaj – Crăciunelu de Jos, nu observat o căruţă nesemnalizată în mod corespunzător, condusă de M.T., de 21 de ani, din Bucerdea Grânoasă, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului M.T. a suferit mai multe leziuni (fractură de claviculă şi peroneu) şi a fost transportat la spitalul din Blaj unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Cei doi conducători de vehicule implicaţi în accident, au fost testaţi cu aparatul etilotest, pentru M.T. rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat în timp ce pentru K.I. rezultatul testării a fost negativ. Cercetările sunt continuate.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea