Rămâi conectat

Sport

Mureşul Vinţu de Jos – Cuprirom Abrud 0-3, la „masa verde”, după ce Kopandy a fost lovit cu un pet aruncat din tribună

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida Mureşul Vinţu de Jos – Cuprirom Abrud, contând pentru etapa a 10-a a Ligii a IV-a a fost omologată cu 0-3, la „masa verde”, clubul gazdă mai fiind amendat cu o penalitate de 200 de lei, fără a-i fi suspendat terenul. Partida a fost întreruptă în minutul 45, la scorul de 2-0, după ce jucătorul oaspeţilor Kopandy a fost lovit cu un pet de 2 litri aruncat din tribună. Respectivul spectator se numeşte Adrian Lascu şi a fost sancţionat cu o amendă de 100 de lei de către poliţie pentru fapta săvârşită pe stadion.

Cazul a fost analizat astăzi de către Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, gruparea nou-promovată solicitând ca partida să se rejoace, sau… ambele echipe să piardă 0-3 (la „masa verde”), pe motiv că spectatorii ce au declanşat evenimentele au fost din tabăra vizitatorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea