Rămâi conectat

Sport

Mureşul Vinţu de Jos – Cuprirom Abrud 0-3, la „masa verde”, după ce Kopandy a fost lovit cu un pet aruncat din tribună

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida Mureşul Vinţu de Jos – Cuprirom Abrud, contând pentru etapa a 10-a a Ligii a IV-a a fost omologată cu 0-3, la „masa verde”, clubul gazdă mai fiind amendat cu o penalitate de 200 de lei, fără a-i fi suspendat terenul. Partida a fost întreruptă în minutul 45, la scorul de 2-0, după ce jucătorul oaspeţilor Kopandy a fost lovit cu un pet de 2 litri aruncat din tribună. Respectivul spectator se numeşte Adrian Lascu şi a fost sancţionat cu o amendă de 100 de lei de către poliţie pentru fapta săvârşită pe stadion.

Cazul a fost analizat astăzi de către Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, gruparea nou-promovată solicitând ca partida să se rejoace, sau… ambele echipe să piardă 0-3 (la „masa verde”), pe motiv că spectatorii ce au declanşat evenimentele au fost din tabăra vizitatorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea