Rămâi conectat

Ştirea zilei

Autostrada Orăștie-Sibiu: Stadiul lucrărilor la pasajul rutier peste calea ferată de la Kronospan și în zona Vințișoara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică, 3 noiembrie, la pasajul rutier peste calea ferată din apropiere de Kronospan, care face parte din lotul II al autostrăzii Orăștie-Sibiu și care va avea și rol de centură ocolitoare a Sebeșului, utilajele firmei Straco se aflau la lucru.

Pasajul a fost decofrat însă lucrările sunt departe de finalizare, deși ministrul Dan Șova anunța recent că acest tronson va fi inaugurat în luna decembrie. ”Profețiile” lui Șova s-ar putea totuși împlini dacă vremea va fi favorabilă și constructorul va avea condiții optime de lucru în următoarea lună.

În zona Vințișoara, pe ultimii 200 de metri ai lotului I al autostrăzii, pe care firma Strabag nu a efectuat lucrări până în urmă 2 săptămâni din cauză că nu au fost mutate liniile de înaltă tensiune, s-a turnat deja covorul asfaltic și au fost instalați parapeții.

Pe acest lot, așa cum ne-a comunicat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni directorul de proiect al firmei, lucrările ar putea fi finalizate integral în jurul datei de 15 noiembrie. Pe de altă parte, deschiderea oficială a circulației pe acest tronson este probabil o decizie politică astfel încât, chiar dacă acesta va fi terminat la termenul anunțat de constructor, este posibil ca inaugurarea să se facă doar odată cu loturile 2 și 4, așa cum a anunțat ministrul Șova.

[nggallery id=581]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha. Tribunalul Alba a ridicat dreptul de administrare al societății

Unirea Ziarul

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha. Tribunalul Alba a ridicat dreptul de administrare al societății Judecătorul sindic de la Tribunalul Alba, care judecă procedura insolvenței societății Parc Residence Alpha SRL Alba Iulia, a admis o cerere a comitetului creditorilor privind ridicarea dreptului de administrare al firmei. Hotărârea a fost pronunțată în 10 iulie 2024 și poate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea