Rămâi conectat

Actualitate

Dr. Ioan Tomușca – noul președinte al Colegiului Medicilor Veterinari din județul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Vineri, 27 septembrie 2013, a avut loc Adunarea Generală a Colegiului medicilor veterinari din județul Alba. Cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost alegerea noului președinte.

Întâlnirea s-a desfășurat în sala de Conferințe a Hotelului Cetate din Alba Iulia, începând cu ora 10.00. Alături de cei aproximativ 100 membri ai Colegiului a fost prezent dr. Mircea Miclea, directorul executiv al DSVSA Alba.

Din cei 4 candidați înscriși la funcția de președinte, dr. Ioan Tomușca,  medic veterinar concesionar în cadrul Circumscripției Sanitar Veterinară Pianu de Sus, a fost ales cu  majoritate de  voturi, față de fostul președinte al Colegiului medicilor veterinari din județ, dr. Francisc Kerekes, medic veterinar concesionar în cadrul CSV Aiud”, precizează reprezentantul CMVA.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO| SUBIECTE BACALAUREAT 2024, la Limba Română. Ce au avut de rezolvat absolvenții de liceu

Ziarul Unirea

Publicat

în

SUBIECTE BACALAUREAT 2024, la Limba Română. Ce au avut de rezolvat absolvenții de liceu Absolvenții de liceu care dau examenul de Bacalaureat 2024 susțin astăzi proba la Limba și literatura română. În spațiul public au apărut primele imagini cu subiectele de la Limba și literatura română, potrivit stirileprotv.ro. Citește și: Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea