Rămâi conectat

Actualitate

Dr. Ioan Tomușca – noul președinte al Colegiului Medicilor Veterinari din județul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Vineri, 27 septembrie 2013, a avut loc Adunarea Generală a Colegiului medicilor veterinari din județul Alba. Cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost alegerea noului președinte.

Întâlnirea s-a desfășurat în sala de Conferințe a Hotelului Cetate din Alba Iulia, începând cu ora 10.00. Alături de cei aproximativ 100 membri ai Colegiului a fost prezent dr. Mircea Miclea, directorul executiv al DSVSA Alba.

Din cei 4 candidați înscriși la funcția de președinte, dr. Ioan Tomușca,  medic veterinar concesionar în cadrul Circumscripției Sanitar Veterinară Pianu de Sus, a fost ales cu  majoritate de  voturi, față de fostul președinte al Colegiului medicilor veterinari din județ, dr. Francisc Kerekes, medic veterinar concesionar în cadrul CSV Aiud”, precizează reprezentantul CMVA.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18 iunie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 32 și 35 de grade

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 iunie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 32 și 35 de grade Meteorologii ANM au emis luni, 17 iunie 2024, o atenționare cod galben de caniculă și disconfort termic, valabilă pentru ziua de marți, 18 iunie, în Alba și alte zone din țară. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea