Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Inaugurarea sucursalei Ocna Mureş a CAR Credit Teiuş s-a soldat cu înscrierea a 25 de membri

Alexandra Mates

Publicat

în

Astăzi, 5 septembrie 2013, la Ocna Mureş a avut loc inaugurarea celei de-a şasea sucursale a CAR Credit Teiuş, în spaţiul care aparţinea anterior biroului de Taxe şi impozite locale. La eveniment au participat conducerea CAR Credit Teiuş, invitaţi, dar şi persoane interesate.

Într-o atmosferă primitoare, conducerea CAR Credit Teiuş, reprezentată de domnul preşedinte  Mircea  Olariu, domnul vicepreşedinte Fenişer Florean, directorul executiv Cristian Florin Bota şi directorul economic Man Emilia, a mulţumit celor prezenţi şi a prezentat invitaţiilor obiectul de activitate al instituţiei.

Ca la orice inaugurare a unui sediu nou, s-a oficiat o slujbă de sfinţire a spaţiului şi a fost prezentată domnişoara Moldovan Larisa Ioana, economist la Sucursala Ocna Mureş a CAR Credit Teiuş. Panglica inaugurală a fost tăiată de preşedintele Mircea Olariu, alături de primarul oraşului, domnul Silviu Vinţeler.

Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş vine în sprijinul locuitorilor din Ocna Mureş şi din împrejurimi cu: acordarea de împrumuturi membrilor, constituirea de economii la fondul social, acordarea de  ajutor de deces, precum şi plata rapidă şi  fără comision a  tuturor facturilor de utilităţi.

În primele ore de la inaugurare, 25 de persoane au devenit deja membri ai CAR Credit Teiuş, fie din dorinţa de a economisi, fie pentru a fi sprijinite prin acordarea de împrumuturi.

[nggallery id=191]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea