Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Inaugurarea sucursalei Ocna Mureş a CAR Credit Teiuş s-a soldat cu înscrierea a 25 de membri

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 5 septembrie 2013, la Ocna Mureş a avut loc inaugurarea celei de-a şasea sucursale a CAR Credit Teiuş, în spaţiul care aparţinea anterior biroului de Taxe şi impozite locale. La eveniment au participat conducerea CAR Credit Teiuş, invitaţi, dar şi persoane interesate.

Într-o atmosferă primitoare, conducerea CAR Credit Teiuş, reprezentată de domnul preşedinte  Mircea  Olariu, domnul vicepreşedinte Fenişer Florean, directorul executiv Cristian Florin Bota şi directorul economic Man Emilia, a mulţumit celor prezenţi şi a prezentat invitaţiilor obiectul de activitate al instituţiei.

Ca la orice inaugurare a unui sediu nou, s-a oficiat o slujbă de sfinţire a spaţiului şi a fost prezentată domnişoara Moldovan Larisa Ioana, economist la Sucursala Ocna Mureş a CAR Credit Teiuş. Panglica inaugurală a fost tăiată de preşedintele Mircea Olariu, alături de primarul oraşului, domnul Silviu Vinţeler.

Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş vine în sprijinul locuitorilor din Ocna Mureş şi din împrejurimi cu: acordarea de împrumuturi membrilor, constituirea de economii la fondul social, acordarea de  ajutor de deces, precum şi plata rapidă şi  fără comision a  tuturor facturilor de utilităţi.

În primele ore de la inaugurare, 25 de persoane au devenit deja membri ai CAR Credit Teiuş, fie din dorinţa de a economisi, fie pentru a fi sprijinite prin acordarea de împrumuturi.

[nggallery id=191]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea