Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Cezara Busuioc onorează Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” cu media 10 obţinută la examenul de Bacalaureat 2013

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cezara Busuioc03„Perfect ten”, după cum ar spune americanii; Cezara Ruxandra Busuioc, eleva Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia onorează judeţul cu media 10 obţinută la examenul de bacalaureat. În urmă cu două săptămâni absolventa a fost felicitată de Ziarulunirea.ro pentru rezultatele obţinute pe parcursul celor patru ani de studiu, fiind şef de promoţie în anul curent, cu media 10. Absolventa profilului ştiinţe sociale, a demonstrat la examenul de bacalaureat că notele nu au fost o coincidenţă, reuşind astfel să obţină nota 10 la limba română, geografie şi istorie.

În legătură cu planurile de viitor, tânăra a rămas constantă şi doreşte să urmeze cursurile Facultăţii de Psihologie, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca. După terminarea studiilor universitare intenţionează să plece în străinătate pentru a profesa în psihologie clinică.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Am învăţat la fiecare materie toate subiectele din programa de examen pentru a nu fi prinsă pe picior greşit. Să iau nota 10 a fost un scop al meu de la începutul clasei a XII-a. În continuare vreau să mă pregătesc la fel de bine pentru a avea o carieră profesională de succes, iar apoi să lucrez în străinătate. Vreau să profit la maxim de vacanţa de vară pentru a reveni la studiu cu forţe proaspete” a spus absolventa de nota 10.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Paste fericit 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de PASTE fericit • Texte cu URARI, FELICITARI de Paste 2024, SMS -uri frumoase, haiose şi amuzante de Sfintele Pasti • Felicitare de Paşte pentru persoanele dragi, prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi. Mesaje de Paște prin SMS,  gânduri pe care le poţi trimite prietenilor cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. Învierea Domnului aduce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea