Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Cezara Busuioc onorează Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” cu media 10 obţinută la examenul de Bacalaureat 2013

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cezara Busuioc03„Perfect ten”, după cum ar spune americanii; Cezara Ruxandra Busuioc, eleva Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia onorează judeţul cu media 10 obţinută la examenul de bacalaureat. În urmă cu două săptămâni absolventa a fost felicitată de Ziarulunirea.ro pentru rezultatele obţinute pe parcursul celor patru ani de studiu, fiind şef de promoţie în anul curent, cu media 10. Absolventa profilului ştiinţe sociale, a demonstrat la examenul de bacalaureat că notele nu au fost o coincidenţă, reuşind astfel să obţină nota 10 la limba română, geografie şi istorie.

În legătură cu planurile de viitor, tânăra a rămas constantă şi doreşte să urmeze cursurile Facultăţii de Psihologie, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca. După terminarea studiilor universitare intenţionează să plece în străinătate pentru a profesa în psihologie clinică.

„Am învăţat la fiecare materie toate subiectele din programa de examen pentru a nu fi prinsă pe picior greşit. Să iau nota 10 a fost un scop al meu de la începutul clasei a XII-a. În continuare vreau să mă pregătesc la fel de bine pentru a avea o carieră profesională de succes, iar apoi să lucrez în străinătate. Vreau să profit la maxim de vacanţa de vară pentru a reveni la studiu cu forţe proaspete” a spus absolventa de nota 10.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea