Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bacalaureat 2013 în judeţul Alba: Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj – un singur candidat admis

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O problemă delicată la examenul de Bacalaureat 2013 a fost la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj, unde doar un singur elev din promoţia curentă a reuşit să obţină promovarea examenului de bacalaureat. Pe lista „reuşiţilor” se mai află trei elevi care au terminat acest liceu în alte promoţii.

8 elevi au chiulit de la examenul de Bacalaureat 2013

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din seria curentă a Liceului Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj au fost prezenţi 30 de elevi din 38 înscrişi, dintre care doar unul a reuşit să obţină media minim 6, care să-i dea dreptul la diploma de bacalaureat. Din alte serii, au fost prezenţi la examen 14 elevi, din tot atâţia înscrişi dintre care 3 au obţinut notă de trecere.

O rată scăzută de promovabilitate la examenul de Bacalaureat s-a înregistrat la Liceul Tehnologic de Turism şi Alimentaţie de la Arieşeni (10,5%) precum şi la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia (12,5%).

Dacă soluţionarea contestaţiilor din perioada 10-12 iulie nu va aduce schimbări majore, elevii îşi pot lua revanşa în a doua sesiune a examenului 15 iulie – 30 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea