Rămâi conectat

Curier Județean

Bacalaureat 2013 în judeţul Alba: Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj – un singur candidat admis

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O problemă delicată la examenul de Bacalaureat 2013 a fost la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj, unde doar un singur elev din promoţia curentă a reuşit să obţină promovarea examenului de bacalaureat. Pe lista „reuşiţilor” se mai află trei elevi care au terminat acest liceu în alte promoţii.

8 elevi au chiulit de la examenul de Bacalaureat 2013

Din seria curentă a Liceului Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj au fost prezenţi 30 de elevi din 38 înscrişi, dintre care doar unul a reuşit să obţină media minim 6, care să-i dea dreptul la diploma de bacalaureat. Din alte serii, au fost prezenţi la examen 14 elevi, din tot atâţia înscrişi dintre care 3 au obţinut notă de trecere.

O rată scăzută de promovabilitate la examenul de Bacalaureat s-a înregistrat la Liceul Tehnologic de Turism şi Alimentaţie de la Arieşeni (10,5%) precum şi la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia (12,5%).

Dacă soluţionarea contestaţiilor din perioada 10-12 iulie nu va aduce schimbări majore, elevii îşi pot lua revanşa în a doua sesiune a examenului 15 iulie – 30 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate În perioada 23-24 aprilie 2024, sub egida ROADPOL, polițiștii rutieri din județul Alba au efectuat activități de verificare a legalității transportului rutier de persoane și de marfă. În acest context, polițiștii rutieri au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea