// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bacalaureat 2013 în judeţul Alba: Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj – un singur candidat admis

5O problemă delicată la examenul de Bacalaureat 2013 a fost la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj, unde doar un singur elev din promoţia curentă a reuşit să obţină promovarea examenului de bacalaureat. Pe lista „reuşiţilor” se mai află trei elevi care au terminat acest liceu în alte promoţii.

8 elevi au chiulit de la examenul de Bacalaureat 2013

Din seria curentă a Liceului Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj au fost prezenţi 30 de elevi din 38 înscrişi, dintre care doar unul a reuşit să obţină media minim 6, care să-i dea dreptul la diploma de bacalaureat. Din alte serii, au fost prezenţi la examen 14 elevi, din tot atâţia înscrişi dintre care 3 au obţinut notă de trecere.

O rată scăzută de promovabilitate la examenul de Bacalaureat s-a înregistrat la Liceul Tehnologic de Turism şi Alimentaţie de la Arieşeni (10,5%) precum şi la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia (12,5%).

Dacă soluţionarea contestaţiilor din perioada 10-12 iulie nu va aduce schimbări majore, elevii îşi pot lua revanşa în a doua sesiune a examenului 15 iulie – 30 august.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook