Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

O delegaţie din Cugir pleacă miercuri la „Târgul European” din Franţa

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

timthumb.phpO delegaţie din Cugir condusă de primarul oraşului Adrian Teban pleacă miercuri la Rive de Gier în Franţa pentru a participa la „Târgul European”, un festival internaţional de folclor la care sunt invitate să ia parte 7 tari. 

Perioada deplasării este 14-16 iunie, pe lista participanţilor aflându-se primarul Adrian Teban, consilierii locali: Aurel Paştina, Ioan Ferchean, Radu Roşian, Sorin Vasile, precum şi un grup de 45 de persoane reprezentând Ansamblul Folcloric „Câmpul Pâinii” din Vinerea, taraful şi soliştii Casei de Cultura din Cugir. La Târgul organizat de francezi, membrii delegaţiei din Vinerea vor avea ocazia să prezinte participanţilor străini mâncare tradiţională cu specific ardelenesc.

 Festivalul de folclor de la Rive de Gier este organizat de primăria locală, în cadrul acestuia urmând să aibă loc, începând cu data de 15 iunie, numeroase reprezentări pe scenă, degustare de produse locale şi tradiţionale europene, din Romania, Slovacia, Spania, Maroc, Sicilia, Portugalia. Nu vor lipsii de la festival artişti şi artizani din ţările invitate.

Toate cheltuielile privind cazarea, transportul şi cele de delegare aferente vor fi suportate de la bugetul local. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba Peste 80 de elevi din județul Alba au participat în evenimentul educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, denumit „Prietenii pompierilor” care are ca obiective dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea