Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

O delegaţie din Cugir pleacă miercuri la „Târgul European” din Franţa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

timthumb.phpO delegaţie din Cugir condusă de primarul oraşului Adrian Teban pleacă miercuri la Rive de Gier în Franţa pentru a participa la „Târgul European”, un festival internaţional de folclor la care sunt invitate să ia parte 7 tari. 

Perioada deplasării este 14-16 iunie, pe lista participanţilor aflându-se primarul Adrian Teban, consilierii locali: Aurel Paştina, Ioan Ferchean, Radu Roşian, Sorin Vasile, precum şi un grup de 45 de persoane reprezentând Ansamblul Folcloric „Câmpul Pâinii” din Vinerea, taraful şi soliştii Casei de Cultura din Cugir. La Târgul organizat de francezi, membrii delegaţiei din Vinerea vor avea ocazia să prezinte participanţilor străini mâncare tradiţională cu specific ardelenesc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 Festivalul de folclor de la Rive de Gier este organizat de primăria locală, în cadrul acestuia urmând să aibă loc, începând cu data de 15 iunie, numeroase reprezentări pe scenă, degustare de produse locale şi tradiţionale europene, din Romania, Slovacia, Spania, Maroc, Sicilia, Portugalia. Nu vor lipsii de la festival artişti şi artizani din ţările invitate.

Toate cheltuielile privind cazarea, transportul şi cele de delegare aferente vor fi suportate de la bugetul local. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Foto Video | A început distribuirea Sfintelor Paști la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Coadă imensă

Bogdan Ilea

Publicat

în

Foto Video | A început distribuirea Sfintelor Paști la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Coadă imensă La Catedrala Încoronării din Alba Iulia a început distribuirea Sfintelor Paști, sâmbătă după-amiaza, de la ora 15:00. Zeci de credincioși s-au strâns sâmbătă după-amiaza pentru a primi Sfintele Paști, distribuirea acestora începând de la ora 15:00, la Catedrala Încoronării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea