Rămâi conectat

Actualitate

(FOTO) Zilele Oraşului: Gaşca „Zurli” din Bucureşti a adus veselie şi zâmbete pe feţele micuţilor albaiulieni

Alexandra Mates

Publicat

în

În ultima de zi de sărbătoare a oraşului, cei mai matinali dintre micuţii albaiulieni s-au întâlnit cu „Gaşca Zurli”, o trupă de animaţie stradală din Bucureşti. Artişii au urcat pe scena din Piaţa Cetăţii puţin după ora 11.00, iar timp de mai bine de o oră şi jumătate au oferit un adevărat spectacol, dedicat atât celor mici cât şi celor mari.  Copiii, părinţii, bunicii, cu toţii au fost de-a dreptul fascinaţi, trăind fiecare clipă din spectacol.

 Toţi cei cu chef de joacă, de la cei mai mici până la cei mai mari s-au implicat în poveste. Au cântat, au dansat, au numărat, au strigat şi s-au distrat alături de artişti. Spectacolul a fost, putem spune, o lecţie distractivă pentru cei mici.

Piese cunoscute precum „Dacă vesel se trăieşte”, „Numărătoarea”, „Şoriceii” şi „Are mama o fetiţă” au fost doar câteva dintre cele pe care aceştia le-au fredonat alături de Gaşca Zurli. Cu toţii şi-au unit forţele iar prin cântece şi trucuri magice au reuşit să o distrugă pe Vrăjitoarea super aiurită Tura-Vura, astfel că vrăjile ei prin care a vrut să le strice distracţia nu au mai avut niciun efect.

 Vă prezentăm mai jos imagini din cadrul spectacolului:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea