Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Elevii Școlii Gimnaziale “Vasile Goldiș” din Alba Iulia, pe podiumurile Olimpiadelor școlare și al Concursului Naţional “Terra”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şase elevi de la Şcoala Gimnazială “Vasile Goldiş” au participat la faza naţională a Olimpiadelor Şcolare la disciplinele  matematică, fizică, chimie, geografie şi educaţie tehnologică, iar 5 elevi s-au calificat la faza naţională a Concursului Naţional “Terra”.

 La Olimpiadele şcolare din acest an, de la Şcoala Gimnazială “Vasile Goldiş” au participat: la matematică – elevul Fâciu Adrian, clasa a- VI-a B, îndrumat de prof. Cîmpean Valeria, la chimie – elevul Boier Armand, cls. a VIII-a C – coordonat de prof. Florea Aurelia, la Educaţie tehnologică au participat elevele Romcea Andreea –  cls. a VI-a D şi Haţegan Sorana – cls. a V-a B, îndrumate de profesorul Giurca Cornelia, la Fizică – elevul Suciu Alin, cls. a VI-a, coordonat de prof. Puşcaș Livia iar la Geografie a participat eleva Mateiu Bianca, cls. a VIII-a D, îndrumată de  prof. Lăncrănjan Floare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La Concursul Național “Terra”, desfăşurat în luna aprilie 2013, s-au calificat la faza națională următorii  elevi: din clasa a V-a – Onețiu Denisa, cls. a V-a; Serafino Maria, cls. a V-a B; Fulea Tudor, cls. a V-a C, iar din clasa  a VII-a s-au calificat elevii Lupean Alexandru şi Trăscăian Nicolae, toţi îndrumaţi de  prof. Lăncrănjan Floare.

 Dintre cei 11 elevi calificați la faza națională, 4 au obținut premii, mențiuni și medalii. Lupean Alexandru  a obţinut locul al II-lea  la geografie, Trăscăian Nicolae –  locul al III-lea tot la geografie iar Mateiu Bianca – mențiune, la aceeaşi materie. Fâciu Adrian a obţinut  medalie de bronz la olimpiada de matematică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă În 3 mai 1975, la Campionatul european (feminin) de gimnastică de la Skien, în Norvegia, Nadia Comăneci, la acea vreme o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea