Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Automobil Clubul Român şi-a premiat la Alba Iulia cei mai buni piloţi din anul 2012

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru a doua oară consecutiv, Alba Iulia a găzduit gala campionilor din automobilism şi karting care s-au consacrat în competiţiile Automobil Clubului Român, intitulată sugestiv „LAURII PILOTAJULUI AUTO”. Câştigătorii, de la cei mai mici la cei mai mari, şi-au primit astfel recunoaşterea eforturilor depuse şi a talentului.

Cei mai mulţi câştigători ai galei de astăzi provin din Timiş, Hunedoara şi Satu Mare. Se poate spune că anul 2012 a fost unul foarte bun pentru automobilismul românesc, cu numeroase competiţii interne, dar şi participări la întreceri internaţionale, cu clasări onorabile pentru români. S-a înregistrat un salt în ceea ce priveşte audienţa de care s-au bucurat automobilismul sportiv în rândul piloţilor, licenţiaţi şi debutanţi, dar şi al organizatorilor de competiţii. Un real progres s-a înregistrat în ceea ce priveşte performanţele sportive, la toate tipurile de întreceri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Automobil Clubul Român, ca Autoritate Sportivă Naţională (ASN), atribuită de Federaţia Internaţională a Automobilului (FIA), a propulsat, în anul 2012, în automobilism şi karting, noi valori, cărora le-au fost acordate trofee binemeritate, diplome de excelenţă şi de fidelitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea