Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Încleştare pentru locul patru! *CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj, astăzi, ora 19.00

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu este loc de întors pentru CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj, cele două combatante ce se duelează la cote încinse pentru ocuparea poziţiei a 4-a în ierarhia Diviziei A1 la volei feminin. În etapa 21-a (penultima) a sezonului regulat, astăzi, de la ora 19.00, în Sala „Olimpia” din Bucureşti se vor afla faţă-n faţă CSM Bucureşti – participantă în Challenge Cup (locul 5, 32 de puncte, 12 victorii şi 6 meciuri pierdute) şi Volei Alba Blaj – nou promovata revelaţie (locul 4, 35 de puncte, un joc mai mult, 12 partide câştigate, 7 eşecuri). Inflamată şi de episodul „celor 5 suporteri”, confruntarea are o miză clară: cine va avea şansa, în play-off a mai multor dueluri pe teren propriu, pentru că faza următoare a campionatului se va derula după criteriul „două victorii din trei jocuri”, două partide programate în terenul celei mai bine clasate. În tur, în Sala „Timotei Cipariu”, gruparea din „Mica Romă” s-a impus cu 3-2, după o confruntarea în care ambele teamuri au acuzat arbitrajul. Patru dintre echipierele Blajului, Vali Rusu, Alice Kapelovies, Bojana Stojkovic şi Alexandra Ciontoş acuză o stare de răceală, dar până la urmă vor fi la dispoziţia antrenorului Marius Macarie.

*Primul episod, restul… în play-off

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru noi singura variantă rămâne victoria, întrucât nu ne putem baza pe ce va face CSM-ul la Piatra Neamţ, şi ne dorim să reuşim să «tragem» două partide din play-off acasă. Va fi o dispută la fel de dificilă precum în toamnă, un meci foarte important, prin prisma la ceea ce va urma”, a declarat antrenorul Marius Macarie (Volei Alba Blaj). Pe banca tehnică a bucureştencelor a revenit Iulian Coiculescu (al doilea mandat din acest sezon), acesta înlocuindu-i pe Atanas Petrov (în tur) şi Ion Dobre (în partea a doua a campionatului). „Ne aşteaptă un meci greu, cu implicaţii asupra poziţionării în clasament şi implicit a programului în play-off. Trebuie să ne obişnuim cu duelurile cu CSM Bucureşti, pentru că vor mai fi meciuri directe, iar în opinia mea, avem nevoie de o victorie în Bucureşti, acum, sau în play-off”, a declarat preşedintele executiv Sergiu Ştefănescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea