Rămâi conectat

Actualitate

Încleştare pentru locul patru! *CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj, astăzi, ora 19.00

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nu este loc de întors pentru CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj, cele două combatante ce se duelează la cote încinse pentru ocuparea poziţiei a 4-a în ierarhia Diviziei A1 la volei feminin. În etapa 21-a (penultima) a sezonului regulat, astăzi, de la ora 19.00, în Sala „Olimpia” din Bucureşti se vor afla faţă-n faţă CSM Bucureşti – participantă în Challenge Cup (locul 5, 32 de puncte, 12 victorii şi 6 meciuri pierdute) şi Volei Alba Blaj – nou promovata revelaţie (locul 4, 35 de puncte, un joc mai mult, 12 partide câştigate, 7 eşecuri). Inflamată şi de episodul „celor 5 suporteri”, confruntarea are o miză clară: cine va avea şansa, în play-off a mai multor dueluri pe teren propriu, pentru că faza următoare a campionatului se va derula după criteriul „două victorii din trei jocuri”, două partide programate în terenul celei mai bine clasate. În tur, în Sala „Timotei Cipariu”, gruparea din „Mica Romă” s-a impus cu 3-2, după o confruntarea în care ambele teamuri au acuzat arbitrajul. Patru dintre echipierele Blajului, Vali Rusu, Alice Kapelovies, Bojana Stojkovic şi Alexandra Ciontoş acuză o stare de răceală, dar până la urmă vor fi la dispoziţia antrenorului Marius Macarie.

*Primul episod, restul… în play-off

Pentru noi singura variantă rămâne victoria, întrucât nu ne putem baza pe ce va face CSM-ul la Piatra Neamţ, şi ne dorim să reuşim să «tragem» două partide din play-off acasă. Va fi o dispută la fel de dificilă precum în toamnă, un meci foarte important, prin prisma la ceea ce va urma”, a declarat antrenorul Marius Macarie (Volei Alba Blaj). Pe banca tehnică a bucureştencelor a revenit Iulian Coiculescu (al doilea mandat din acest sezon), acesta înlocuindu-i pe Atanas Petrov (în tur) şi Ion Dobre (în partea a doua a campionatului). „Ne aşteaptă un meci greu, cu implicaţii asupra poziţionării în clasament şi implicit a programului în play-off. Trebuie să ne obişnuim cu duelurile cu CSM Bucureşti, pentru că vor mai fi meciuri directe, iar în opinia mea, avem nevoie de o victorie în Bucureşti, acum, sau în play-off”, a declarat preşedintele executiv Sergiu Ştefănescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul rutier 2024 – modificări. Vârstnicii își vor reînnoi permisul de conducere mai des

Unirea Ziarul

Publicat

în

Codul rutier 2024 – modificări. Vârstnicii își vor reînnoi permisul de conducere mai des Potrivit unui proiect de modificare a Codului Rutier, septuagenarii vor fi obligați să repete analizele medicale pentru carnet o dată la cinci ani, iar octogenarii, din doi în doi ani. Parlamentarii care au venit cu această inițiativă spun că astfel vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea