Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

VIDEO/Prefectul Flaviu Cozuc: ”Am votat cu speranța în vremuri mai bune pentru toți cetățenii României”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Reținut de obligațiile de serviciu într-o zi destul de dificilă pentru instituția pe care o conduce, prefectul de Alba, Flaviu Cozuc a ajuns la secția de votare la care este arondat în jurul orei 14.00.

Acesta s-a arătat dezamăgit de numărul mic de cetățeni care au ieșit la vot  și a declarat că își pune multe speranțe în rezultatele alegerilor de astăzi care ar putea aduce ”vremuri mai bune pentru toți cetățenii României”.

Prefectul de Alba a mai precizat că alegerile și referendumul județean se desfășoară în condiții bune și au fost înregistrate doar incidente minore. În ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile s-au înregistrat doar mici blocaje de drumuri care nu afectează procesul electoral.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a primit undă verde din partea APM Alba Primăria Roșia Montană se pregătește să modernizeze patru drumuri comunale cu o lungime totală de aproape 11 kilometri. Este vorba despre DC 146, DC Coasta Henții, DC Hondru Curături – tronosnul 1 și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea