Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/Prefectul Flaviu Cozuc: ”Am votat cu speranța în vremuri mai bune pentru toți cetățenii României”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reținut de obligațiile de serviciu într-o zi destul de dificilă pentru instituția pe care o conduce, prefectul de Alba, Flaviu Cozuc a ajuns la secția de votare la care este arondat în jurul orei 14.00.

Acesta s-a arătat dezamăgit de numărul mic de cetățeni care au ieșit la vot  și a declarat că își pune multe speranțe în rezultatele alegerilor de astăzi care ar putea aduce ”vremuri mai bune pentru toți cetățenii României”.

Prefectul de Alba a mai precizat că alegerile și referendumul județean se desfășoară în condiții bune și au fost înregistrate doar incidente minore. În ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile s-au înregistrat doar mici blocaje de drumuri care nu afectează procesul electoral.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea