Rămâi conectat

Sport

BASCHET: CSU Alba Iulia – ACS Sepsi Sf. Gheorghe 68-62

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, după un meci dramatic, CSU Alba Iulia a învins ocupanta locului III – ACS Sepsi Sf. Gheorghe, cu scorul de 68-62 (16-24; 18-16; 20-11; 14-11).

Partida a avut două jumătăți distincte. Până la pauza mare vizitatoarele au făcut legea, la jumătatea întâlnirii scorul fiind favorabil oaspetelor ce conduceau cu 6 puncte (40-34). În sfertul al treilea elevele lui Bilek au arătat că știu să joace și baschet și au remontat spectaculos.

Partida a fost dramatică până la final, însă în cele din urmă CSU Alba Iulia a obținut, în sfârșit, prima victorie importantă din acest sezon.

Au marcat: Amanda Thompson (22); Beka Tobin (18); Eniko Laza (10); Jovana Vukoje (6); Ekaterina Abramzon (6); Tereza Brantlova (3); Alexandra Uiuiu (3).

”Este o victorie foarte importantă pentru viitorul nostru și pentru club. Am luptat pentru fiecare minge într-un meci împotriva unui adversar incomod. Nu a fost ușor să revenim în joc și să recuperăm o diferență de 12 puncte”, a declarat antrenorul Tomas Bilek (CSU Alba Iulia).

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea