Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE 2: Bărbat accidentat la Rimetea, în zona în care se practică zboruri cu parapanta

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 38 de ani a căzut de la înălțime în apropiere de localitatea Rimetea – o zonă muntoasă cunoscută celor ce practică zborul cu parapanta.

Din cauza terenului accidentat la locul semnalat a intervenit echipa de la Salvamont Alba care îl va transporta pe accidentat pe un traseu mai ușor, care duce spre județul Cluj. Deși în această perioadă sunt interzise zborurile cu parapanta, este posibil ca bărbatul să fi ignorat avertizările și să fi căzut din cauza curenților de aer puternici.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE 1: Polițiștii confirmă faptul că bărbatul accidentat este un parapantist. Acesta a rămas agățat pe peretele unei stânci. La locul accidentului a ajuns echipa Salvamont care acționează pentru salvarea bărbatului.

UPDATE 2: Accidentul s-a produs în zona cunoscută sub numele de Piatra Seciului din comuna Rîmetea. La fața locului s-au deplasat salvamontiștii din Alba, alături de polițiști și personalul de pe ambulanță. În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul rănit are domiciliul în Tîrgu Mureș. Acesta a efectuat un zbor cu parapanta în condiții neprielnice de vânt. În urma prăbușirii în gol a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare, fiind transportat la Spitalul Municipal Turda pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea