Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE 2: Bărbat accidentat la Rimetea, în zona în care se practică zboruri cu parapanta

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 38 de ani a căzut de la înălțime în apropiere de localitatea Rimetea – o zonă muntoasă cunoscută celor ce practică zborul cu parapanta.

Din cauza terenului accidentat la locul semnalat a intervenit echipa de la Salvamont Alba care îl va transporta pe accidentat pe un traseu mai ușor, care duce spre județul Cluj. Deși în această perioadă sunt interzise zborurile cu parapanta, este posibil ca bărbatul să fi ignorat avertizările și să fi căzut din cauza curenților de aer puternici.

UPDATE 1: Polițiștii confirmă faptul că bărbatul accidentat este un parapantist. Acesta a rămas agățat pe peretele unei stânci. La locul accidentului a ajuns echipa Salvamont care acționează pentru salvarea bărbatului.

UPDATE 2: Accidentul s-a produs în zona cunoscută sub numele de Piatra Seciului din comuna Rîmetea. La fața locului s-au deplasat salvamontiștii din Alba, alături de polițiști și personalul de pe ambulanță. În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul rănit are domiciliul în Tîrgu Mureș. Acesta a efectuat un zbor cu parapanta în condiții neprielnice de vânt. În urma prăbușirii în gol a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare, fiind transportat la Spitalul Municipal Turda pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei Polițiștii din Sebeș, investigează o posibilă infracțiune de înșelăciune, făcută de un tânăr de 21 de ani din București asupra unui bărbat din oraș. A postat că vinde un scuter electric, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea