Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Florin Roman: Noua stemă a judeţului Alba va avea şi însemnul coroanei regale

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Machetele noii steme ce ne va reprezenta judeţul în ţară şi în lume  vor fi gata în două săptămâni. Aşa după cum ne-a informat Florin Roman, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, astăzi, în cadrul conferinţei de presă prilejuită de sfârşitul manifestărilor legate de împlinirea a 90 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand I şi a Reginei Maria la Alba Iulia, la 15 octombrie 1922, stema va avea şi însemnul coroanei regale.

„În 2 săptămâni o să vă putem pune la dispoziţie noile machete pentru stema judeţului Alba.  O să vedeţi că ceea ce înseamnă coroana regală pentru judeţul Alba,  va fi o stemă care ne va reprezenta cu cinste. Suntem mândri că avem astfel de simboluri şi putem fi promovaţi în Europa cu astfel de simboluri”, a declarat Florin Roman.

Ion Dumitrel a ţinut să precizeze că intenţia de a face asta a fost cu ceva vreme în urmă, însă nu au putut din cauza unor  evenimente electorale.

În rest, responsabilii judeţeni au fost cam reţinuţi în a ne da mai multe detalii, aşa că, în două săptămâni, o să putem reveni cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

8 mai: Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan Teologul, numit „ucenicul pe care îl iubea Iisus”, sărbătorit azi în cinstea minunii care are loc, în fiecare an, în această zi, la mormântul său

Ziarul Unirea

Publicat

în

8 mai: Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan Teologul, numit „ucenicul pe care îl iubea Iisus”, sărbătorit azi în cinstea minunii care are loc, în fiecare an, în această zi, la mormântul său Pe 8 mai, credincioșii îl celebrează pe Sfântul Apostol și Evanghelist loan Teologul, numit „ucenicul pe care îl iubea Iisus”, sărbătorit azi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea