Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vezi care sunt câştigătorii Galei activităţilor extraşcolare din Alba ce se vor bucura de 10 zile în Franţa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Câştigătorii Galei Activităţilor Extraşcolare, ce s-a dsefăşurat pe data de 22 iunie la Alba Iulia,  se vor bucura, în perioada 5-15 octombrie, de un schimb de experienţă în Vichy, Franţa. În cadrul galei a putut aplica orice tânăr elev aflat în ciclul de învăţământ preuniversitar liceal din judeţul Alba şi orice asociaţie de şi pentru tineret, iar aplicaţiile au fost evaluate de 7 evaluatori experţi în domeniul artei, voluntariatului, scrierii de proiecte şi politicilor de tineret.

Cei care au câştigat la categoriile pentru care s-a  aplicat au fost: Alexandra Pavelean- Cel mai activ voluntar 2011-2012, Diana Mureşan- Cel mai activ tânăr artist 2011- 201, Colegiul Naţional “David Prodan” Cugir –  Cel mai activ Consiliu Şcolar al Elevilor din judeţ în anul şcolar 2011-2012, Alba InfoDesk – Cel mai bun proiect de tineret din  2012, Asociaţia “Pro Tinereţe Alba”.Cea mai activă asociaţie de tineret din Alba în anul 2012.

Schimbul de experienţă este facilitat de organizaţia Echanges & Partage France şi va cuprinde şi o vizită turistică la Paris precum şi o întâlnire cu Consiliul Municipal şi Departamental al Tinerilor din Allier. Plecarea va avea loc vineri, 5 octombrie, iar  primul obiectiv al grupului va fi turul Parisului pentru vizitarea unor obiective turistice cum sunt Catedrala de la Notre dame, Hotelul de ville, Turnul Eiffel  şi bulevardul Champs Elysées. Apoi participanţii se vor îndrepta către oraşul Vichy unde vor fi cazaţi în gazda unor familii. Pe parcursul celor 10 zile, grupul va avea ocazia să viziteze diferite obiective turistice din zona Vichy-ului şi să se întâlnească cu reprezentanţi ai tinerilor din comunitatea respectivă , precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale dar şi să interacţioneze cu familia gazdă şi membrii acesteia. Aceştia vor fi de asemenea implicaţi în diferite activităţi, în cadrul cărora vor putea relaţiona cu tinerii din comunitatea respectivă, făcând astfel schimb de experienţe şi idei.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Alba şi Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii Ministerul Muncii a oficializat că mini-vacanța de Paște va fi de 6 zile pentru români și în acest an. Această decizie a fost luată pentru a crea o „punte” între 1 mai și sărbătorile pascale. Citește și: Mesaje de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea