Rămâi conectat

Actualitate

„Cupa Primăriei Ocna Mureș” la fotbal, ediţia a III-a

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Vineri, 14 septembrie 2012, s-a desfăşurat în sala de sport a şcolii Lucian Blaga a treia ediţie a „Cupei Primăriei oraşului Ocna Mureş” la fotbal.

La start au fost prezente echipe formate în majoritate din angajaţii primăriilor din Unirea, Fărău, Lunca Mureşului, Mirăslău, Noşlac şi evident Ocna Mureş.

Competiţia s-a desfăşurat pe două grupe de câte trei echipe, câştigătoarele grupelor jucând finala mare, iar cele situate pe locul 2 finala mică. Locul întâi a fost câştigat de echipa Primăriei Unirea care a dispus în ultimul act al întrecerii de echipa Primăriei Ocna Mureş cu scorul de 4-3.

Potrivit reprezentantului administrației locale din Ocna Mureș, această întrecere, dincolo de miza simbolică a premiilor, diplome şi cupe, a avut rolul de a realiza o mai bună relaţionare între primării, între angajaţii acestora din diferite localităţi din zonă. S-a urmărit realizarea, prin socializare, a unui schimb de experienţă între cei ce au participat la întrecere şi care sunt, într-un fel sau altul, implicați în destinele comunităţilor pe care le reprezintă.

”În întregul ei această acţiune sportivă a fost o reuşită, scopurile pe care propuse au fost atinse. Faptul că la startul ei au fost şi participanţi aproape de vârsta pensionării ne-a arătat că importantă este intenţia şi dorinţa de a participa, mişcarea şi sportul fiind adevăratul motiv al unor astfel de activităţi şi nu rezultatele sportive în sine”, a spus Iulian Olariu, consilier la Primăria Ocna Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea