Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț candidează pentru un nou mandat de deputat, Alexandru Pereș se mai gândește

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Democrat-liberalii din Alba se mobilizează pentru alegerile Parlamentare și consideră că, cel puțin în județul Alba, este posibilă obținerea unui rezultat similar cu cel din 2008.

În ultima ședință a Biroului Permanent Județean a fost solicitată depunerea la Secretariatul General al partidului, până în data de 5 septembrie, a candidaturilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Am mai cerut o dată acest lucru. Trebuie să analizăm, să-i punem în baza de date pe cei care doresc cu adevărat să candideze și să vedem dacă îndeplinesc toate condițiile pentru a putea să acceadă la o asemenea candidatură”, a explicat senatorul Alexandru Pereș care a precizat că nu mai este timp pentru modificarea Legii Alegerilor Parlamentare astfel că vor fi și de această dată 5 colegii pentru deputați și 2 pentru senatori.

Potrivit vicepreședintelui PDL Alba, Ion Dumitrel, candidații la parlamentare vor fi stabiliți, de această dată, de organizațiile locale din colegiul respectiv iar BPJ-ul va lua act de ceea ce au decis acestea.

În ceea ce privește intenția de a candida a actualilor parlamentari, în timp ce Alexandru Pereș declară că vrea să ia o hotărâre ”pe ultima sută de metri”, Clement Negruț anunță că dorește un nou mandat:

”Mă gândesc, fac o analiză. Eu am deja două mandate de deputat și două de senator. Deocamdată vreau să văd cine mai apare”, a spus Pereș.

”Eu m-am hotărât. Voi candida pe colegiul pe care sunt acum”, a declarat Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea