Ziarul Unirea

Clement Negruț candidează pentru un nou mandat de deputat, Alexandru Pereș se mai gândește

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Democrat-liberalii din Alba se mobilizează pentru alegerile Parlamentare și consideră că, cel puțin în județul Alba, este posibilă obținerea unui rezultat similar cu cel din 2008.

În ultima ședință a Biroului Permanent Județean a fost solicitată depunerea la Secretariatul General al partidului, până în data de 5 septembrie, a candidaturilor.

ELIT

”Am mai cerut o dată acest lucru. Trebuie să analizăm, să-i punem în baza de date pe cei care doresc cu adevărat să candideze și să vedem dacă îndeplinesc toate condițiile pentru a putea să acceadă la o asemenea candidatură”, a explicat senatorul Alexandru Pereș care a precizat că nu mai este timp pentru modificarea Legii Alegerilor Parlamentare astfel că vor fi și de această dată 5 colegii pentru deputați și 2 pentru senatori.

Potrivit vicepreședintelui PDL Alba, Ion Dumitrel, candidații la parlamentare vor fi stabiliți, de această dată, de organizațiile locale din colegiul respectiv iar BPJ-ul va lua act de ceea ce au decis acestea.

În ceea ce privește intenția de a candida a actualilor parlamentari, în timp ce Alexandru Pereș declară că vrea să ia o hotărâre ”pe ultima sută de metri”, Clement Negruț anunță că dorește un nou mandat:

”Mă gândesc, fac o analiză. Eu am deja două mandate de deputat și două de senator. Deocamdată vreau să văd cine mai apare”, a spus Pereș.

”Eu m-am hotărât. Voi candida pe colegiul pe care sunt acum”, a declarat Negruț.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Consilierii județeni PSD Alba: Eșec la licitația CJ Alba privind transportul public de persoane. Soluția propusă de PSD

Conducerea Consiliului Județean Alba înregistrează un prim eșec la licitația privind transportul public de persoane prin curse regulate, după ce… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

15 Comentarii

Populatie in Alba mai putina si parlamentari mai putini,ajung2-3 din judet 10 august 2012 at 14:47

Deoarece populatia judetului Alba e in mare scadere ajung 2-3 parlamentari de la toate partidele caci cei 3 sunt ca cimbru-n zama.Sunt peste cap 3 parlamentari din Alba si Negrut precis nu v-a mai fi ales cum crede el.

Sugestie 11 august 2012 at 15:53

ACASA CU VOI JIGODIILOR !

oare 10 august 2012 at 17:08

Oare sa nu mai fie in acel partid si altcineva care sa merite sa candideze ? Unii au scaun rezervat pina la pensie ? Tinerii vor imbatrini si ei curand, asteptind !

colonelu' gogu 10 august 2012 at 20:25

nu stiu ce mai cauta acesti mascarici sa mai candideze inca o data: securistul peres nu a facut nimic pentru judet timp de 22 de ani de cand isi poarta hoitul prin parlament, din contra, a votat la taierea salariilor si pensiilor, la cresterea tva-ului la 24%,iar despre caricatura negrut, specialist in cornere si gaze de fasole nu cred ca-si are locul in parlament.

Stoia Mihnea 10 august 2012 at 20:26

Ce va Mai place la capitala dar o sa va lingeti pe botic ca nu Mai pupati mandat. Dar stau si cuget ca ar fii Mai bine sa scapam definitiv de voi javre la ciolanul puterii.

Q 10 august 2012 at 20:47

Negrut respect de la mine ca nu ai votat taierile,Peres poti sa te mai gandesti cat vrei dar sa-ti mai ajunga de 700 de ani tu esti tot acolo mai gata,lasa si pe altii sa mai fure!!!

pdl 10 august 2012 at 21:15

ati pus-o usl-istilor la cugir candideaza celebrul rosianu acum sa va vad

Marinarul 10 august 2012 at 21:25

Le doresc acestor domni multe sucesuri pe vasul Rahova alaturi de renumitul pirat Base !!!

Nicu 11 august 2012 at 12:49

Votez PDL ! Votez cu Negrut deputat de Teius !

oare 11 august 2012 at 14:19

Mai bine voteaza-l la „universitatea” de Aiud !

Campanarul 11 august 2012 at 15:04

Peres si Olar nu mai candideaza la parlament ca nu ii mai alege nimeni. In schimb au creat Directia Zonei Montane la Campeni unde Peres se vrea mare Director executiv iar Olar Gareristul se vrea mare Director economic. Baieti destepti tovarasii !

Laura 11 august 2012 at 20:23

Sa nu-i mai vedem pe niciunul pe liste!!!! Sa candideze pe banii lor sa vedem daca asa le convine. N-au facut absolut nimic pentru colegiile de unde au canduidat. Negrut ACASA!!!!

felix 11 august 2012 at 21:57

mai lasati ba si pe altii, nesatuilor, ca sunt destui care ar putea sa va ia locul, altii mai destepti si mai competenti, dar va place ciolanul ala mare, hm!!! e bun nu???

emil 11 august 2012 at 22:33

DACA PDL VREA REZULTATE,NU MAI POATE PROSTI LUMEA,NOI MOCANI CARE LOCUIM IN CUGIR DORIM SA VOTAM UN OM CU CARE NE MANDRIM SI ACESTA ESTE VREDNICUL PRIMAR AL ORASULUI ZLATNA SILVIU PONORAN,NUMAI ASA POATE FI TRIMIS ACASA EUTANASIU FAPTE VREM NU VORBE.

Alex Danila 11 august 2012 at 23:00

da,si eu l-as vrea pe Ponoran la parlament.dar Ponoran vrea asta?El e primar in Zlatna.nu cred ca poate ocupa ambele functii.

Comentariile sunt oprite