Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț candidează pentru un nou mandat de deputat, Alexandru Pereș se mai gândește

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Democrat-liberalii din Alba se mobilizează pentru alegerile Parlamentare și consideră că, cel puțin în județul Alba, este posibilă obținerea unui rezultat similar cu cel din 2008.

În ultima ședință a Biroului Permanent Județean a fost solicitată depunerea la Secretariatul General al partidului, până în data de 5 septembrie, a candidaturilor.

”Am mai cerut o dată acest lucru. Trebuie să analizăm, să-i punem în baza de date pe cei care doresc cu adevărat să candideze și să vedem dacă îndeplinesc toate condițiile pentru a putea să acceadă la o asemenea candidatură”, a explicat senatorul Alexandru Pereș care a precizat că nu mai este timp pentru modificarea Legii Alegerilor Parlamentare astfel că vor fi și de această dată 5 colegii pentru deputați și 2 pentru senatori.

Potrivit vicepreședintelui PDL Alba, Ion Dumitrel, candidații la parlamentare vor fi stabiliți, de această dată, de organizațiile locale din colegiul respectiv iar BPJ-ul va lua act de ceea ce au decis acestea.

În ceea ce privește intenția de a candida a actualilor parlamentari, în timp ce Alexandru Pereș declară că vrea să ia o hotărâre ”pe ultima sută de metri”, Clement Negruț anunță că dorește un nou mandat:

”Mă gândesc, fac o analiză. Eu am deja două mandate de deputat și două de senator. Deocamdată vreau să văd cine mai apare”, a spus Pereș.

”Eu m-am hotărât. Voi candida pe colegiul pe care sunt acum”, a declarat Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea