Rămâi conectat

Cultură Educație

Învață să vorbești în public cu Public Speaking Support Group

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Asociaţia Never Too Young invită albaiulienii, sâmbătă 7 iulie, ora 10.45, în amfiteatrul mic al Casei de Cultură a Studenţilor, la o nouă întâlnire Public Speaking Support Group Alba Iulia.

Dacă şi tu esti una dintre persoanele care au dificultăţi în a se exprima în public, în a susţine un discurs, te aşteptăm să exersezi vorbitul în public, alături de noi, într-un mediu prietenos, în care nimeni nu greşeşte, toţi experimentează. Dacă pe de altă parte, eşti un bun orator şi îţi doreşti să încerci noi tehnici de oratorie, te invităm să le arăţi şi altora cât de comod şi plăcut poate fi să desfăşori această activitate.

Public Speaking Support Group este un proiect dedicat atât persoanelor pasionate de vorbitul în public, cât şi celor care au dificultăţi în a comunica în public. Public Speaking Support Group este un proiect lansat acum 5 ani în cadrul JCI Bucureşti care are drept scop evoluţia fiecăruia dintre participanţi în ceea ce priveşte vorbitul în public, evoluţia realizându-se prin practică. Astfel, bilunar se organizează întâlniri pentru a exersa tehnici de oratorie. Acestea conţin 4-5 discursuri de 5-7 minute, urmate de opinii din partea participanţilor.

Cei interesaţi se pot înscrie pe http://tinyurl.com/pssgab ca oratori (susţii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc.) sau ca participanţi (îţi exprimi părerea cu privire la modul de susţinere a discursurilor).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

FOTO | Skepsis, seară dedicată oficial orașului Alba Iulia și României la Festivalului Internațional de Teatru VILAMFEST, organizat la Viljandi, Estonia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Skepsis, seară dedicată oficial orașului Alba Iulia și României la Festivalului Internațional de Teatru VILAMFEST, organizat la Viljandi, Estonia Evenimentul a fost organizat în perioada 08.08.2024 – 12.08.2024 de către Seasaare Teater (Viljandi, Estonia), cu susținerea Primăriei orașului Viljandi, reunind grupuri și companii artistice din Lituania, Letonia, Estonia, Croația, Italia, Germania și România. În spiritul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea