Rămâi conectat

Ştirea zilei

8 noiembrie| Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia organizează Ziua Porților Deschise pentru elevii de gimnaziu

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

8 noiembrie| Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia organizează Ziua Porților Deschise pentru elevii de gimnaziu

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia organizează, miercuri, 8 noiembrie, în intervalul orar 13.00 – 15.00, Ziua Porților Deschise.

Activitatea este inclusă în seria de manifestări dedicate Zilei Colegiului și vine în sprijinul elevilor de gimnaziu interesați să urmeze cursurile unui colegiu militar.

În cadrul Zilei Porților Deschise, elevii de gimnaziu vor avea ocazia să descopere viața de elev militar, să afle informații utile privind procesul de admitere, oferta educațională, baza materială și didactică a instituției și activităţile zilnice ale elevilor militari.

Elevii interesați să participe la Ziua Porților Deschise sunt rugați să se prezinte la sediul colegiului până la ora 12.45.

„Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia este o instituție de învățământ de elită care oferă elevilor o educație de calitate, bazată pe valori morale și tradiții militare. Ziua Porților Deschise este o oportunitate pentru elevii de gimnaziu să descopere această lume fascinantă a învățământului militar”, a declarat un reprezentant al colegiului.

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia este o instituție de învățământ preuniversitar de stat, cu caracter militar, care pregătește elevi pentru învățământul liceal militar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge din grupele 0 pozitiv și 0 negativ: Un pacient diagnosticat cu leucemie acută și stare generală gravă are nevoie de ajutor

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge din grupele 0 pozitiv și 0 negativ: Un pacient diagnosticat cu leucemie acută și stare generală gravă are nevoie de ajutor Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat luni, 22 iulie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele 0 pozitiv și 0 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea