Rămâi conectat

Curier Județean

4 septembrie 2021| Alba Carolina Bike Race, concurs adresat iubitorilor de ciclism montan, la Alba Iulia: PROGRAM, străzi cu circulația închisă

Publicat

în

Sâmbătă, 4 septembrie, la Alba Iulia, va avea loc evenimentul Alba Carolina Bike Race, un concurs adresat iubitorilor de ciclism montan.

ALBA CAROLINA BIKE RACE – un proiect al Asociației BICICLIM ALBA in parteneriat cu Primaria Alba Iulia , va avea loc în cadrul unui eveniment maraton pe data de 04.09.2021, cu plecare din Alba Iulia, mai precis din Piața Cetății și va parcurge mai multe localități din regiune.

Concursul adresat iubitorilor de ciclism montan, se va desfășura pe 3 trasee: de 23 km, 36 km , respectiv 63 km, cu diferite grade de dificultate, și este deschis oricărui ciclist, indiferent de vârstă, profesionist sau amator, care are un minim de experiență , o bicicletă în stare tehnică bună și o stare de sănătate care să-i permită un efort fizic susținut.
Pentru copii, organizatorii au pregătit, pe lângă concursul de ciclism pe diferite categorii de vârstă, un traseu cu obstacole, multe jocuri de educație rutieră, exerciții de îndemânare pe bicicletă, mascota Fulga și premii pentru toți participantii.

Electrica Furnizare Discount

Unul dintre momentele cele mai emoționante ale evenimentului, va fi cursa adresată echipei INVICTUS, formată din soldați ai Armatei Române răniți în acțiuni din teatrele de război unde România participă cu efective militare.

La eveniment vor participa Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba, Poliția Municipiului Alba Iulia și Jandarmeria Alba Iulia, care , pe lângă asigurarea desfășurării concursului în condiții optime, vor fi prezenți cu dispozitive specifice activității lor pentru a fi prezentate și explicate copiilor.

Programul complet al evenimentului:

Vineri 03.09.2021

16:00-21:00 – Locație UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 din ALBA IULIA, lângă zona de START/FINISH

• preluare kit de concurs
• înscriere , în limita numerelor de concurs disponibile
20:00 –ședința tehnică

Sâmbătă 04.09.2021

08:00 – 10:00 – Locație UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 din ALBA IULIA, lângă zona de START/FINISH

• preluare kit de concurs
• înscriere , în limita numerelor de concurs disponibile

09:00-10:00 – Start cursa INVICTUS ROMANIA
10:15 – Şedinţa tehnica
10:30 – Start pentru proba de 63 km
10:45 – Start pentru proba de 36 km
11:00 – Start pentru proba de 23 km
11:15 – Start pentru proba de 200 m destinat copiilor
11:30 – Start pentru proba de 1000 m destinat copiilor
12:00 – Start pentru proba de 2500 m destinat copiilor
13:00 – 16:00 Prânz și curățarea bicicletelor
15:30 – Festivitate de premiere

Pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță, următoarele străzi vor fi închise traficului între orele 8-18, sâmbătă 4 septembrie 2021:

Piața Cetății – Str. Unirii – Str. Mihai Viteazul – Bd.1 Decembrie 1918(zona M-uri – liceul HCC) – Str. Macului(Gheorghe Pop de Basesti) – Str. Gladioalelor (parțial de la intersecția cu Macului la intersecția cu Lalelelor) –Str. Lalelor( de la intersectia cu str.Gladiolelor la intersectia cu str.Pinului si Str.Rojomal ) – Str.Rojomal.

Publicitate

Curier Județean

Tânăr de 20 de ani, din Mihalț, reținut pentru 24 de ore, de către polițiști: Beat și fără permis, a condus un autoturism

Publicat

în

Tânăr de 20 de ani, din Mihalț, reținut pentru 24 de ore, de către polițiști: Beat și fără permis, a condus un autoturism

Un tânăr de 20 de ani, din Mihalț, a fost reținut pentru 24 de ore, de către polițiști, după ce a fost depistat, la volanul unui autoturism, fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data 17 octombrie 2021, polițiștii din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un tânăr, de 20 de ani, din comuna Mihalț, care este cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Electrica Furnizare Discount

Acesta a fost depistat la data de 17 octombrie 2021, în jurul orei 03.40, de către polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cuza Vodă din Aiud, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezulta valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește mai mult

Curier Județean

Bărbat din ALBA cercetat pentru conducere fără permis după ce polițiștii „l-au mirosit” în trafic

Publicat

în

Bărbat din ALBA cercetat pentru conducere fără permis după ce polițiștii „l-au mirosit” în trafic

La data de 17 octombrie 2021, în jurul orei 17.20, polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș au depistat un bărbat, 34 de ani, din comuna Câlnic, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67C, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Curier Județean

Tânăr din Alba, REȚINUT după o „tripletă” penală: A furat o mașină cu care s-a plimbat beat și fără permis

Publicat

în

Tânăr din Alba, REȚINUT după o „tripletă” penală: A furat o mașină cu care s-a plimbat beat și fără permis

La data 17 octombrie 2021, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 30 de ani, din localitatea Căptălan, care este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Acesta a fost depistat la data de 16 octombrie 2021, de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Noșlac, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, autoturismul pe care îl conducea aparține unui bărbat de 47 de ani, din comună, iar tânărul l-ar fi sustras din fața unui magazin alimentar, din comuna Noșlac, pentru a se deplasa în localitatea Căptălan.

Electrica Furnizare Discount

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare