Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

32 de brazi vânduți ilegal, confiscați de polițiștii din Alba, în perioada Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Poliţiştii din judeţul Alba au continuat acţiunile ce vizează protejarea fondului forestier şi combaterea delictelor silvice, în special a celor legate de tăierea şi valorificarea pomilor de Crăciun. În ultimele zile, poliţiştii au confiscat 32 de pomi de Crăciun.

Astfel, în data de 21 decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Cricău, l-au depistat pe un bărbat de 58 ani, din localitatea Gârda de Sus, în timp ce oferea, spre vânzare, 5 pomi de Crăciun, fără să respecte prevederile legale privind locurile de comercializare.

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au confiscat 6 pomi de Crăciun de la un bărbat de 44 de ani, din comuna Albac, care încerca să-i comercializeze, pe raza municipiului Sebeş, fără să respecte prevederile legale privind locurile de comercializare.

În data de 22 decembrie, în jurul orelor 13.00-15.00, cu ocazia unui control efectuat în piaţa Agro-alimentară din Municipiul Alba Iulia, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au depistat 6 cetăţenii din zona munţiilor Apuseni, în timp ce ofereau spre vânzare, ilegal, 21 pomi de Crăciun.

În toate situaţiile, pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi reprezentanţilor ocoalelor silvice, pentru valorificare, iar faţă de persoanele care încercau să îi valorifice, în mod ilegal, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii Având în vedere prognoza meteo, care anunță instabilitate atmosferică accentuată, ploi torențiale și vijelii în zilele viitoare, Poliția Română informează conducătorii auto și pietonii cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive în trafic, în scopul reducerii riscului implicării în evenimente rutiere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea