Rămâi conectat

Curier Județean

29 ianuarie: Spectacol de teatru „Cerere în Căsătorie”, de A.P.Cehov, la Alba Iulia. Începe ”Stagiunea cu Skepsis 2016”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cerere afisGrupul Skepsis va oferi publicului, vineri, 29 Ianuarie 2016, cu începere de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, spectacolul „Cerere în Căsătorie”, de A.P.Cehov – un spectacol după piesa cu acelaşi titlu purtând amprenta marelui dramaturg rus, care satirizează modul în care mica nobilime de la ţară amesteca dragostea şi interesul atunci când se punea problema legăturilor de familie.

Ivan Vasilievici (Vasile Dîngă), un tânăr boiernaş de la ţară se hotărăşte să facă un mare pas în viaţă şi cere mâna tinerei Nataila Stepanovna (Olga Surd), fiica vecinului său, Stepan Stepanovici (Viorel Cioflică). Aranjamentul este ca pregătit de soartă, moşiile urmând să devină mai mari odată cu fericita uniune maritală, mai ales că între cei doi tineri există o „chimie” anume. Şi totuşi… anumite detalii trebuie discutate…

Biletele (10 lei preţ întreg/ 5 lei redus pentru elevi, studenţi şi pensionari) se găsesc începând de marţi, 26.01.2016 la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor între orele 09.00 – 15.00 sau la intrare.

Acesta este primul spectacol din proiectul ”Stagiunea cu Skepsis 2016”, desfăşurat în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016 în Alba Iulia, organizat de Asociaţia Grupul Skepsis cu sprijinul Partenerilor şi Sponsorilor locali.

Acest proiect conferă continuitate unui demers început în 2014 de a sistematiza prezentarea spectacolelor grupului pentru a dinamiza şi diversifica oferta cultural-artistică a oraşului şi da vitaliza viaţa socială a cetăţii prin implicarea tinerilor. În 2014 şi 2015, spectacolele cu Skepsis au atras participarea unui public numeros la fiecare reprezentaţie, compania atrăgând un public fidel şi reprezentând Alba Iulia la numeroase festivaluri şi evenimente artistice la nivel naţional şi internaţional.

poza stagiuneÎn 2016, compania de teatru Skepsis îşi propune să ofere albaiulienilor 15 spectacole de teatru şi divertisment, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment şi teatru de stradă cu specific medieval.

Cele 15 spectacole vor fi prezentate publicului sistematic, lunar, pe parcursul anului 2016. Stagiunea cu Skepsis include spectacole de sală dar şi un program de vară în care se vor prezenta publicului, gratuit, în aer liber, o serie de spectacole de stradă cu specific medieval şi clasic. La spectacolele de sală intrarea este bază de bilet – 10 lei (pret intreg) si 5 lei (redus pentru elevi, studenti si pensionari). Fondurile obtinute astfel vor fi investite în reeditarea proiectului pentru anul următor.

Următoarele spectacole din cadrul proiectului vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia: Vineri, 29 Ianuarie, ora 19.00; Vineri, 19 Februarie – ora 19.00;Vineri, 18 Martie – ora 19.00; Vineri, 08 Aprilie – ora 19.00. – pentru detalii şi informaţii, sunteți invitați să urmăriţi pagina facebook a Organizatorului : https://www.facebook.com/Teatrul-Skepsis-440787869341057/.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea