Rămâi conectat

Curier Județean

19 februarie| “Casting de frumusețe”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Condiții de participare și criterii de selecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un “Casting de frumusețe” va avea loc duminică 19 februarie, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Care sunt condițiile de participare și criteriile de selecție?

Duminică, 19 februarie, începând cu ora 10.30, Casa de Cultură a Studenților (Alba Iulia, str. Ardealului, nr. 1) va găzdui un “Casting de frumusețe”, organizat la nivel județean în cadrul proiectului ”Filon de Romania”.

La casting pot participa concurentele născute în județul Alba și cele ce au domiciliul actual în Alba (inclusiv cele aflate la studii pentru perioade determinate). Casting-ul este deschis fetelor cu vârsta între minimum 14 ani împliniți la data de 01.02.2023 și maximum 26 de ani la data de 01.09.2023, având o înălțime între 1,65 m și 1,83 m. Ținuta pentru casting: top, fustă/ pantalon scurt, pantofi cu toc, machiaj natural.

Criteriile de selecție la casting: aspect fizic plăcut, conturi de socializare care să reflecte gust estetic, fotogenie, abilitați în domeniul comunicării, cunoașterea limbii engleze. Nu sunt obligatorii, dar vor fi apreciate excelența în diferite domenii și talentele artistice, cunoașterea tradițiilor, obiceiurilor și valorilor locale.

Regulamentul și mai multe detalii se găsesc pe www.filonul.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat care a tâlhărit o femeie din Aiud pe stradă, condamnat la închisoare cu suspendare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat care a tâlhărit o femeie din Aiud pe stradă, condamnat la închisoare cu suspendare Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Aiud a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru tâlhărie calificată. Călin T. a jefuit cu forța o femeie, în timp ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea