Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Tânără din Blaj prinsă de polițiști după ce a ”buzunărit” o femeie, într-un magazin

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O tânără din Blaj a fost prinsă de poliţişti, imediat după ce a furat banii clientei unui magazin din oraş. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitei.

La data de 07.09.2017, în jurul orei 18.50, poliţiştii Poliția municipiului Blaj a fost sesizată, prin 112, de către o tânără de 18 ani, cu privire la faptul că, în timp ce era într-un magazin din Blaj, cineva i-a sustras 50 de lei ce-i avea în buzunarul de la spate.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de poliţie, iar cu ajutorul semnalmentelor comunicate de victimă, în foarte scurt timp, poliţiştii au reuşit s-o identifice pe o tânără de 21 de ani, din Blaj, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubitei, iar pe numele bănuitei a fost întocmit dosar penal în care este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba aduce în atenţia cetăţenilor câteva recomandări pentru a nu deveni victime ale furturilor, atunci când sunt la cumpărături:

– acordați o mai mare atenție poșetei decât plaselor de cumpărături; siguranța poșetei sa fie o grija permanenta pentru dumneavoastră; când faceți diferite plați sau cumpărături nu scoateți tot teancul de bani ci numai suma care trebuie;

– ţineţi geanta în fata, protejând-o cu mâna;

– nu păstraţi banii în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei;

– nu ţineţi banii, actele personale şi cheile în acelaşi loc;

– urmăriţi cu atenţie persoanele care transportă, ca din întâmplare, obiecte de îmbrăcăminte sau plase goale pe mână; un hoţ se foloseşte de astfel de obiecte când „operează”, ca să-şi ascundă mâna de privirile străine;

– nu ezitaţi să luaţi atitudine atunci când sunteţi martorul unei infracţiuni;

– În situaţia în care deveniţi victima unei infracţiuni de furt din buzunare, anunţaţi poliţia la numărul 112;

FOTO. arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Zlatna a scos pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice proiectul prin care se dorește reabilitarea energetică a clădirii bazei sportive din Zlatna. Aceasta are o valoare aproximativă de 1.236.301,74 de lei. Imobilul este amplasat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea