Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: „Trăsura cu limonadă” la Ciugud. Micii antreprenori au pregătit băuturi delicioase și răcoroase pentru trecătorii din zonă

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Trăsura cu limonadă” la Ciugud. Micii antreprenori au pregătit băuturi delicioase și răcoroase pentru trecătorii din zonă

Participanții la competiția Junior Bike Race cât și trecătorii din zona Ciugud au avut șansa să se răcorească cu băuturile oferite de micii antreprenori din comună, care au creat „Trăsura cu limonadă.”

Citește și: FOTO | Salbă de medalii pentru șahiștii albaiulieni la Orăștie. Sportivii de la CSM Unirea Alba Iulia și Academia de Șah Mihnea Costachi au dominat concursul de șah rapid “Cupa Orăștie 800”

„Dacă nu ne credeți pe cuvânt când spunem că suntem o comunitate prietenoasă și deschisă spre antreprenoriat, poate vă conving copiii din satele Comunei Ciugud.

La Șeușa, un grup de mici antreprenori au deschis „trăsura cu limonadă” și îi invită pe trecători să guste delicioasa băutură făcută de ei. În week-end, elevii de la Școala Gimnazială Ciugud au pregătit și ei limonadă rece pe care au servit-o la competiția Junior Bike Race.

Ambele acțiuni sunt o ocazie pentru elevi de a exersa antreprenoriatul, dar și de a strânge bani pentru diferite activități educaționale, pe care le vor desfășura, în perioada următoare, împreună cu colegii lor,” se arată într-o postare făcută de reprezentanții primăriei Ciugud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat care obliga o minoră să cerșească prin Alba Iulia, condamnat la închisoare cu executare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat care obliga o minoră să cerșească prin Alba Iulia, condamnat la închisoare cu executare Un bărbat care a obligat o minoră, fiica concubinei sale, să practice cerșetoria, recidivist, se va întoarce la închisoare. Marius J., din Alba Iulia, a fost condamnat la 2 ani de închisoare, pedeapsă la care se va adăuga restul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea